top of page

PIENRYHMÄVALMENNUKSET

Pienryhmävalmennukset käynnistyvät helmikuussa Kaupissa

Pienryhmässä saat laadukasta valmennusta henkilökohtaista ohjausta edullisemmin.

Kaikki alla olevat kurssit sisältävät neljä 1,5h tapaamista. Kurssien maksimiosallistujamäärä on 6 henkilöä ja kurssi järjestetään jos vähintään 4 henkilö ilmoittautuu kurssille.

Kuntosaliharjoittelun perusteet (Torstaisin klo 17-18.30, 7.2. alkaen)

Kuntosaliharjoittelun perusteet -kurssilla opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita ja harjoittelemaan niillä tehokkaasti ja turvallisesti. Kurssin osallistujat saavat harjoitusohjelmat, joilla jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen. Kurssi on suunnattu vain vähän kokemusta kuntosaliharjoittelusta omaaville. Kurssi toteutetaan Kauppi Sports Centerin Well Gym -kuntosalilla.

Ilmoittaudu tästä

Vapaapainoharjoittelun perusteet (Maanantaisin klo 17-18.30, 25.2. alkaen)

Vapaapainoharjoittelun perusteet -kurssilla opetellaan tärkeimpien vapaapainoliikkeiden tekniikat sekä käydään läpi nousujohteista harjoittelua pitkäjänteisen kehityksen takaamiseksi. Kurssin osallistujat saavat harjoitusohjelmat, joilla jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen. Kurssi on henkilöille, joilla on jonkin verran kokemusta voimaharjoittelusta, mutta aiempaa kokemusta vapailla painoilla harjoittelusta ei vaadita. Kurssi toteutetaan Kauppi Sports Centerin Well Gym -kuntosalilla.

Ilmoittaudu tästä

 

Kehonpainoharjoittelu haltuun (Torstaisin 17-18.30, 7.2. alkaen)

Kehonpainoharjoittelu haltuun -kurssilla opetellaan toteuttamaan kehittävää voimaharjoittelua minimaalisia välineitä ja kehonpainoa hyödyntäen. Kurssin osallistujat saavat harjoitusohjelmat, joilla jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen. Kurssi on suunnattu henkilöille, joilla on jonkin verran kokemusta voimaharjoittelusta, mutta aiempaa kokemusta kehonpainoharjoittelusta ei vaadita. Kurssi toteutetaan Kauppi Sports Centerin Well Gym -kuntosalilla.

Ilmoittaudu tästä

Hinta

99,00€/hlö/kurssi (sis. ALV 24%) + Well Gym -kuntosalin jäsenyys, 10-kortti tai kertamaksu (9€), pois lukien Vapaan hiihto kuntoon -kurssi.

Maksuvaihtoehtoina yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred Virikesetelit sekä ePassi.

bottom of page